Ne každý má to štěstí, že se narodí s takovými proporcemi jako moderátorka Eva Perkausová. Ňadra této mladé dívky obdivuje nejeden muž. Nyní už mají ale fanoušci utrum. Eva začala na Primě číst zprávy, a tak se musí v oblékání krotit a zbytečně toho moc neukazovat.

„Já osobně jsem velké výstřihy nikdy moc nenosila, obzvlášť do společnosti. Možná bych se v nich našla na dvou fotkách. Je to možná tím - a toho jsem si všimla u více žen mých proporcí - že když už to žena má od přírody, tak to moc neukazuje. Takže z mého pohledu většina holek, které nosí vyzývavé výstřihy, jsou častěji ty s umělým poprsím,“ řekla v rozhovoru pro Magazín MF dnes kráska, která fotila pro Playboy a v minulosti ukázala i to, co se skrývá pod podprsenkou.

Na své dokonalé tělo Eva dokáže ulovit, na koho si ukáže. A doposud se jí vždy povedlo mít za partnery movité a starší pány. O svém mileneckém životě ale nechce mluvit. A kdo by čekal, že by se ohlížela ve vodách sportovců, mýlil by se. "Teď si asi navěky zavřu vrátka u všech fotbalistů, ale řeknu to: mně připadají trošku dětští, takové baletky z trávníků. O hokejistech už se nedá říct, že to nejsou chlapi - jsou urostlejší, otlučenější, v tom je trošku rozdíl," ohodnotila sportovce Eva.

VIDEO: Focení moderátorky Primy Perkausové pro Playboy...

Fotogalerie
42 fotografií