Vlasta si pořídila domek ještě v době, kdy žila s otcem dcery Desanky. Pustili se do rekonstrukce, ale začaly problémy. Vlastu podvedla firma, která prováděla rekonstrukci střechy. Musela se zadlužit, aby stavbu zastřešila. Potíže tím však neskončily.

Vlastě zjistili nádor na mozku a po operaci má problémy se sluchem. Na jedno ucho neslyší vůbec a na druhé jen částečně. I přesto se v jejím životě objevil nový přítel, který jí pomáhá. Díky pořadu by Vlasta ráda splnila své dceři sen o vlastním pokojíčku.

Video
Video se připravuje ...

Jak se staví sen: Pomoc s nedostavěným domem pro paní po nádoru mozku TV Prima

Vlasta bydlí v nedostavěném domě spolu se svojí dcerou Desankou. Z celého domu můžou využívat pouze jednu místnost. Aby měla Desanka alespoň trochu soukromí, má v chodbě za plentou udělaný provizorní pokoj. V nedokončeném podkroví je místa dost, ale chybí peníze. Právě v podkroví by si představovala Vlasta pokojíček pro dceru.

Video
Video se připravuje ...

Jak se staví sen: Pomoc s nedostavěným domem pro paní po nádoru mozku TV Prima

Dole v obýváku s provizorní kuchyní mají nábytek, který většinou dostaly. Kuchyňská linka je stará a sedací souprava taktéž. Dámy by proto potřebovaly novou linku i sedačku, a to takovou, která by vydržela řádění pejsků.

Premiéru dalšího dílu „Jak se staví sen – extra“ uvidíte v pondělí 26. března ve 21.30 na Primě.

Fotogalerie
23 fotografií