Šandor se naštěstí neživí jako šofér, a tak ani jedna z pěveckých legend nebyla ohrožena. I když tak muž nedávno přišel o řidičák a dostal tučnou pokutu, může se dál věnovat profesi hudebního producenta. „Paní Pilarová a pan Gott u mne po čtyřiapadesáti letech znovu natočili píseň Dotýkat se hvězd z filmu Kdyby tisíc klarinetů. Ta je součástí nového alba Pilarka s přáteli, které jsem měl tu čest se zpěvačkou natočit,“ vysvětlil pro Aha! Roman.

Není divu, že se zpěvačka během poslední návštěvy ptala i na jeho nehodu. „To víte, že jsme se ho zeptali na událost z podzimu. Zajímalo nás, jak člověk, kterého jsme nikdy neviděli se skleničkou v ruce, může bourat,“ divila se Pilarová.

„Nepiju, to je pravda! Ale ten den se všechno sešlo, byl to den blbec,“ prozradil hudební producent, který má v Rokycanech profesionální studio Mercury, v němž v poslední době natáčely mimo jiné i zpěvačky Leona Machálková (50) či Šárka Rezková (49).

V osudný den v polovině listopadu 2017 měl nehodu u Klenčí pod Čerchovem, kde na prvním sněhu sjel vozem do příkopu. Policisté mu naměřili nejprve 2,55 promile alkoholu a Šandor jim přiznal, že se alkoholu napil. Posléze se ale rozmyslel a odmítl odběr krve a předložení dokladu totožnosti. Strážníci ho tak odvezli na služebnu, kde mu zkoušku na alkohol opakovali a naměřili 2,44. Přišel tak o papíry a ještě vyfasoval tučnou pokutu.    

VIDEO: Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
44 fotografií