Jak Blesk informoval jako první, kvůli obrovským dluhům producentky byl jen pár dní před premiérou vedením Divadla Hybernia zrušen muzikál Robinson, námořník z Yorku s hlavními hvězdami jako Kateřina Brožová (50), Daniel Hůlka (49) nebo Miroslav Etzler (53). A to i přesto, že si už na něj diváci kupovali lístky!



„Ano, přes mou prodejní síť byly prodány vstupenky v řádech statisíců. Netuším přesný počet, nejsem u počítače,“ přiznala na naléhání Blesku Krahulíková, která se snažila situaci bagatelizovat. Na přímý dotaz, zda má finance na to, aby mohla zakoupené vstupenky vyplatit lidem zpět, přišla se šokující odpovědí: „Nemám! Kde bych na to vzala?“ Podle důvěryhodného zdroje peníze od diváků použila na placení svých předchozích dluhů.

Nastalo to, čeho se nejvíc obával představitel Robinsona Daniel Hůlka. „Ať se děje cokoliv, neměl by to pocítit divák! Samo o sobě je strašné, že se někdo těší na návštěvu představení, a ono nebude. Pokud by ale měl přijít o své peníze, tak budu zuřit,“ řekl zpěvák před dvěma dny Blesku. V tu chvíli ještě netušil, jak moc blízko je skutečnosti...

VIDEO: Ema Krahulíková je producentkou, která má na svědomí mnoho českých muzikálů.

Fotogalerie
19 fotografií