Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nikola (†22) zemřela při druhé autonehodě: Pospíchala za přítelem

Autor: shp - 
23. března 2018
10:31

Přecenění vlastních řidičských schopností a nejspíš i vysoká rychlost stály život mladou Nikolu (†22). Dívka, která mířila za svým přítelem, sjela z cesty a nabourala do stromu za slovenskou obcí Slepčany. Na místě byla mrtvá. Šlo přitom o již druhou bouračku Nikoly.

Smrt si přišla pro Nikolu, když pravděpodobně pospíchala za svou láskou. Neodhadla však své řidičské schopnosti a krátce před obědem za obcí Slepčany sjela ze silnice a ve svém vozu značky Opel Vectra narazila do stromu.

Do stromu nabourala na straně řidiče. K příčině je ještě brzy se vyjadřovat, ale zřejmě šlo o špatnou techniku jízdy řidičky,“ řekl na místě nehody webu Pluska.sk Juraj Tlachář, nitranský okresní dopravní ředitel.

Auto dostalo po příjezdu levotočivou zatáčkou smyk, sjelo vpravo mimo cestu a zboku narazilo do stromu. Právě boční náraz měl pro mladou řidičku fatální následky, protože na místě byla mrtvá,“ pokračuje znalec z odboru dopravy Josef Veverka.

Hlavní příčinou nehody je s největší pravděpodobností špatný způsob jízdy řidičky. Nárazová rychlost se podle deformace mohla pohybovat okolo 80 až 90 km/hod," dodal expert Josef Veverka.

Nikola pocházela z Malého Cetína nedaleko Nitry. Podle zjištění portálu měla ráda rychlost. A za svou nebezpečnou zálibu zaplatila nejspíš životem. To, že jezdila příliš rychle, potvrdila i její matka, která ji mnohokrát před nebezpečnou jízdou varovala.

Nejednou jsem jí říkala, aby jezdila pomaleji. Když jela se mnou, nejezdila rychle, ale tentokrát byla sama. A vidíte, takhle dopadla. Když mi to přišli oznámit policajtu, řekli mi, že zřejmě jela příliš rychle,“ řekla s pláčem máma Nikoly Zuzana.

Podle ní jela za svým přítelem Miroslavem do Beladíc. Nešlo navíc o její první nehodu. „Tu první měla asi před dvěma lety a též narazila autem do stromu,“ vzdychla se Nikolina matka. Kousek od místa smrti její dcery zemřel v roce 2014 při podobné nehodě 46letý František.

branscombe ( 15. února 2019 18:59 )

No, slečna asi nebyla moc inteligentní, ale on ani autor tohoto článku není taky žádný velký myslitel...když dokáže k pomníčku vedle jejího obtočeného auta kolem stromu napsat slátaninu jako že,....pomníček Nikoly...Ten tam asi už dali zřejmě týden před tím, než se tam Nikča vyflákala...

poldy ( 23. března 2018 20:13 )

Jedině dement může psát v souvislosti se smrtí mladýho člověka o svrbějící ku*dě

Voda ( 23. března 2018 16:50 )

 Taková by neměla mít nikdy řidičák

aIIahakbar ( 23. března 2018 16:39 )

Kvůli slíbenýmuz mr.du dostala od stromu pořádnou prdu.

clarabella ( 23. března 2018 13:47 )

 Není ji škoda. Diky Bohu, ze nezabila nikoho dalšího.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání