Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Alžbětka (†13) zemřela měsíc po bouračce: Řidič dostal smyk a zabil dvě školačky

Třináctiletá Alžbětka zahynula měsíc po bouračce.
Třináctiletá Alžbětka zahynula měsíc po bouračce.  (Autor: Reprofoto TV JOJ)
Autor: shp - 
21. března 2018
08:32

Ach ne, další malá školačka skončila v nebi. Tragická nehoda, která se stala u Spišské Bystré, má bohužel další oběť. Téměř měsíc po neštěstí zemřela teprve třináctiletá Alžbětka (†13).

Děvčátko podle portálu noviny.sk zemřelo v nemocnici v Martinu. Boj o život sváděla Alžbětka téměř měsíc. Po nehodě byly vážně zraněny dvě děti. Dvanáctiletá Vaneska zemřela minulý týden ve středu.

Osudným dnem pro osadníky se stal 22. únor. Děti kráčející do školy srazil řidič automobilu. „Viděl jsem, jak se hodně točil a bouchl do nich,“ popsal situaci webu jeden z místních obyvatel. Řidič srazil 12 malých školáčků. Podle všeho dostal řidič Jozef K. (66) smyk.

Na základu důkazní situace bylo vůči řidičovi vzneseno obvinění z trestného činu usmrcení a ublížení na zdraví. K vyšetřování přesné příčiny této dopravní nehody byli přibraní i znalci z oboru dopravy a zdravotnictví,“ řekla policejní mluvčí Jana Migaľová.

Havarované vozidlo Opel Astra bylo podle informací z prostředí policie převezeno na expertízu. Osadníci se s nehodou nikdy nesmíří. Jsou zdrceni ztrátou již dvou malých dětí, které měly celý život před sebou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání