„Děti jsou hrozně zvídavé a umí to s elektronikou kolikrát lépe než my. Dcera se mi podívala do mobilu a našla tam fotky Vaška,“ prozradila blondýnka pro Aha!, jak se vše seběhlo. Holčička se pak přirozeně začala vyptávat, kdo je na fotce.

„Zrovna jsme probíraly školu, tak jsem jí řekla, že spolužák, a postupně jí to začala vysvětlovat,“ líčí Kloubková, která před lety s Kunešem opravdu chodila do školy. Když se po dlouhé době potkali, málem se ani nepoznali. Pak ale přelétla jiskra.

Když už dcera znala pravdu, došlo i na osobní setkání. „Jasmínka s Vaškem se už poznali, jsou ohromní kamarádi a moc si rozumí, jsem za to velmi ráda,“ raduje se moderátorka Televizních novin a někdejší tanečnice. Také ji čeká seznamování s Václavovou dcerou. „Těším se, až ji poznám. Je jí deset let, ale žije s maminkou v Japonsku, takže to určitě nebude hned,“ dodala Kristina s tím, že nyní prožívá jedno z nejlepších období svého života.

Její přítel, který založil taneční soubor 420PEOPLE, se ostatně se svou dcerkou Aine také nevídá tak často, jak by si možná přál. S její maminkou, japonskou tanečnicí, se seznámil během společného angažmá v Nizozemsku. Po přestěhování do Prahy se ale pár rozešel a žena se i s dítětem vrátila do rodného Japonska.

„Nemáme spolu vybudovaný český vztah, ale anglický. Česky už neumí, ale to mi vůbec nevadí, já jsem žil v jiném jazyce polovinu života, takže to beru jinak,“ prozradil v rozhovoru pro server operaplus.cz o svém dítěti Kuneš.

VIDEO:  Kloubková přiznala: Ano, tohle je můj nový přítel!

Video
Video se připravuje ...

Kloubková po obřím trapasu přiznala: Ano, tohle je můj nový přítel! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
35 fotografií