Agáta si zaslouží obdiv už za to, že měla vůbec odvahu pouhý půlrok po porodu znovu vykročit na molo a předvést několik modelů a dokonce bikin. Navíc po boku mladších kolegyň, například Taťány Makarenko (28) či Lucie Kovandové (24).

Jenže možná by to měla přehodnotit a modeling již pověsit na hřebík. Zrovna na molo už totiž její křivky nepatří. Během těhotenství pořádně nabrala, za což asi částečně může i stres. Přesně před rokem totiž modelka prožívala velkou krizi s manželem Jakubem Prachařem (34). Dokonce na čas bydleli od sebe.

Pak se ale usmířili a Prachařová na sobě začala tvrdě makat. Když se jí v září narodila dcera Mia, nelenila a hned další týden se sháněla po dobrém trenérovi, který by jí pomohl vypracovat ochablé tělo. Upravila i stravovací návyky a podařilo se jí zhubnout úctyhodných 20 kilo! Ještě by navíc ráda shodila minimálně další tři kila, ale jde to prý dost pomalu.

„Byla to moje první přehlídka po narození dcery. Přiznávám, že trochu nervózní jsem byla, ale vše dobře dopadlo,“ měla ze sebe dobrý pocit dcera Veroniky Žilkové (56), která má kromě půlroční holčičky také staršího syna Kryšpína (6). Na matku dvou potomků má skvělou postavu a řada jiných maminek by jí mohla závidět. Ovšem jako modelka už má zřejmě své nejlepší dny za sebou.

VIDEO: Agáta se chvíli po porodu nechala nafotit v sexy outfitech: Prsa větší, než kdy dříve!

Video
Video se připravuje ...

Agáty první focení od porodu: Prsa má větší, než kdy dříve! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Joe Frank, Mario Nascimbene - Stick Or Twist

 

Fotogalerie
54 fotografií