Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Týraný Ronny musel znova na operaci. Veterináři mu odstranili poraněné oko

Autor: rc - 
18. března 2018
17:07

Veterináři týranému pejskovi Ronnymu, kterého brutálně zbil jeho páníček, museli odstranit poraněné oko. V současné době se mu však daří lépe a zdárně se zotavuje. V děčínském útulku oslavil první narozeniny!

„Přejeme ti k dnešním prvním narozeninám jen to nejlepší. Přejeme ti, ať máš po tom pekle, kterým jsi prošel a které jsi naštěstí přežil, už jen krásný život plný lásky. Život přítele člověka, jaký má správně být. Život po boku pánečka, který tě bude milovat, pečovat o tebe a respektovat, že jsi živá bytost,“ popřáli statečnému pejskovi na Facebooku zaměstnanci útulku v Děčíně.

Ronny skončil v útulku poté, co ho krutě zbil jeho páníček. Pejsek měl vykopané zuby, natržené ucho a těžce poraněné oko, které mu nakonec veterináři museli odstranit. „Ronny podstoupil operaci, při které mu bylo odstraněno nefunkční mechanicky poraněné oko. Po narkóze si ještě schrupnul a hned se dožadoval bašty. Stehy z ucha má vytažené. V sedaci bylo provedeno RTG čelistí. Užívá si mazlečníka a dobré bašty. Fixace čelisti musí ale ještě zůstat, protože fraktura spodní čelisti byla ošklivá,“ informoval o zdraví Ronnyho útulek. 

Pejska zachránil ze spáru tyrana strážník Václav Němeček. Případem se v současné době zabývá státní policie a tyranovi hrozí rok a tři roky ve vězení.

Zpráva děčínských strážníků, kterou sdílel právě i útulek Zpráva děčínských strážníků, kterou sdílel právě i útulek | Městský útulek Děčín

VIDEO: Muž zbil psa

xoxo ( 19. března 2018 11:47 )

Zákonodárci, pochlapte se nebo se to nakonec obrátí proti vám. Nechrápejte v senátu i sněmovně a začněte dělat to, za vás platíme !

0707 ( 19. března 2018 09:30 )

Laskavě si už konečně všichni uvědomte, že každý vrah předtím mučil bezbranná zvířata!! Takoví citoví mrzáci by měli viset na šibenici!!!!!

villon ( 19. března 2018 08:52 )

Nevyšlo by společnost levněji ho utratit? Věnovat síly a prostředky podstatným problémům?

hnusnejsvet33 ( 19. března 2018 08:22 )

Ty retardovaná ***, která kurva tě přivedla na svět? Na tebe už se taky vaří voda, zrůdo zakomplexovaná !!!!!!!!!!!!!!

Raduzarch ( 19. března 2018 01:37 )

Takže nejen vandej ale navíc "honimír".... To vysvětluje onu agresi. Frustrace, nepochopení, následné honění a léčení si mindráků v diskusích ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání