K Báře má poměrně blízko herec Jan Antonín Duchoslav (52). Tento týden s ní dorazil do kina na premiéru nového filmu Tomb Raider. Během čekání u pultu s občerstvením se k ní navíc naklonil a začal s důvěrnostmi.

Něco jí špital tak horlivě, že jí dal ústa až na ucho. Za jejími zády pak v ruce svíral tisícovku. Zřejmě ji měl jen připravenou k placení, ovšem i tak to vypadalo dost zvláštně.

Společně se herecká dvojice nedávno ukázala také na Česko-Slovenském plese. Mottlová tam pány dráždila plným dekoltem i odvážným rozparkem. Představitel Vikyho Cabadaje z filmu Sněženky a machři jí ale dělal společnost a klidně ji nechal, aby se o něj ležérně opírala.

Přitom kráska známá ze seriálů První republika či Ohnivý kuře je šťastně zadaná s někým jiným! Necelé dva měsíce randí s designérem a výtvarníkem Robertem, s nímž vyrazila i na dovolenou do Thajska.

VIDEO: Mottlová z První republiky a Ohnivýho kuřete: V bytě za čtyři miliony má 300 párů bot!

Video
Video se připravuje ...

Mottlová z První republiky a Ohnivýho kuřete: V bytě za 4 miliony má 300 párů bot! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz/Anfinn Skulevold, Angel Ferreira - Ballroom Romantico

 

Fotogalerie
38 fotografií