Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Konec manželství! Trumpovi se po 12 letech rozvádí

Autor: ana - 
16. března 2018
10:47

Po provalení nevěry amerického prezidenta Donalda Trumpa je údajně jeho manželství s Melanií v troskách. Zatím však stále drží pohromadě. Nečekanou zprávu však oznámil jeho syn. Donald  Trump Jr. se po dvanácti letech rozvádí s manželkou Vanessou Trumpovou. Rozhodnutí je společné. Důvod rozvodu veřejnosti nesdělili.

Manželé se brali v listopadu 2005. Mají spolu pět dětí. Dvě dívky Chloe a Kai a tři chlapce Donalda III, Tristana a Spencera. Společné prohlášení vydali manželé ve čtvrtek odpoledne v rozhovoru pro agenturu AP.

Respekt zůstane navždy

Pár rovněž popřel informaci, že se rozchází ve zlém. Údajně k sobě a svým rodinám budou mít i nadále respekt a vřelý vztah. Hnacím motorem jejich budoucího vztahu jsou především děti. Žádost o rozvod podala v newyorské čtvrti Manhattan Vanessa Trumpová jen pár hodin od zveřejnění informace.

Deník Page six prozradil, že manželé spolu žili již delší dobu odděleně. Pár se poprvé setkal v roce 2003, kdy Donald Trump předvedl synovi budoucí slečnou Trumpovou - Vanessu Haydonovou - na módní přehlídce. 

Donald Trump ml. je ústřední postavou v kauze vyšetřování Trumpových kontaktů s Ruskem. Deník Washington post prozradil, že se krize mezi manželi začala prohlubovat po nedávné kauze s bílým práškem. Vanessa otevřela dopis adresovaný svému muži, v kterém nalezla bílý prášek. Poté byla odvezena na vyšetření kvůli žaludečním nevolnostem.

msml20 ( 16. března 2018 22:51 )

Zcela jistě bych tyhle děti nenazývala haranty, myslím, že všechny budou dobře vychované. A taky jistě ví o antikoncepci a ty děti má, protože na ně "má". Jak finančně , tak i inteligencí.

skp705 ( 16. března 2018 21:14 )

Fake news, jak by to nazval nas prezident, proc neni v titulku napsano Trump Jr.?

fesak2 ( 16. března 2018 17:33 )

K snídani jsem měl jogurt a vím kolik je tři děleno nula celá pět desetin

tosto ( 16. března 2018 14:24 )

Mají to odkoukáno od otce , ten taky každý týden nebo měsíc někoho vymění nebo vyhodí. Tam se to střídá jak na kolotoči.

sores ( 16. března 2018 13:07 )

Proč žít s k.u.r.e.vní.ky nejsou jediný na světě, jsou to nekvalitní mužský pro rodinný život kteří by se nikdy neměli ženit ani omylem. Každý má 3-4 rozvody tak nač ženitba.

Zobrazit celou diskusi