„Sny se plní," napsala si anglicky na Instagram sexbomba a ukázala prvních pár fotek z nového domu v Brně, který pro ni koupil její přítel Tomáš. Zatím v něm ale není zrovna čím se kochat.

Jelikož je stavba v plném proudu, všude je zatím nepořádek. V garáži se válí stavební materiál, místo podlahy zatím jen papírové krabice a ze stropu visí elektrické dráty. Na některých místech pak dokonce není dodělané omítnutí zdi.

Mesarošová se ale na staveniště dívá asi trochu jinýma očima. „Dveře z garáže rovnou do domu, to jsem si prosadila. Udělala jsem dobře?" přemítá blondýnka se silikonovými pětkami. Asi už si představuje, jak zde bude spokojeně žít. Dokonce se nadchla i nad místem, kde dům stojí. „Miluji ten výhled," rozplývala se.

Ostatně proč by radost neměla, když jí přítel ani ne po roce chození nabídl, že jí koupí dům. Dokonce ji nechal nemovitost i vybrat. „Tomáš chtěl, ať si vyberu takový dům, ve kterém budu spokojená, takže je to taková moderní kostka, jak to mám ráda," popisovala nedávno pro Super.cz Dominika, podle které je jediným nedostatkem »malý« bazén. Je totiž devítimetrový, zatímco ona byla v Praze zvyklá na 12 metrů dlouhý bazén.

VIDEO: Dominika Mesarošová se chce nechat celá potetovat!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová se chce nechat celá potetovat! Přeskočilo jí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
62 fotografií