Zaujala také ve filmech Vrať se do hrobu nebo Děvčátko. V roce 2008 se Batulková spolu s Janem Onderem stala vítězkou třetí řady televizní taneční soutěže StarDance ...když hvězdy tančí.

Rodačka z Prahy je absolventkou herectví na DAMU (1981). Zpočátku působila v divadlech na Kladně a v Mladé Boleslavi. V letech 1983 až 1997 spolupracovala na divadelních projektech s Volným spojením režisérů. V posledních letech je Batulková spjata s pražskými scénami - Komedií, divadly Rokoko nebo Na Jezerce. Krátce si vyzkoušela také komunální politiku v části Praha-Koloděje.

Je bývalou manželkou herce Davida Prachaře, se kterým má syna Jakuba, též herce a hudebníka, a dceru Marianu. Davida Prachaře jí kdysi odloudila kolegyně Linda Rybová, což se neobešlo bez menšího skandálu.

Batulková, která s Rybovou sdílela společnou šatnu v divadle, to tehdy vyřešila po svém. Lindě dala pár facek a nevěrného manžela bez milosti vykopla z domu. Ani po letech se jejich vztah neurovnal. „Mezi námi není žádný vztah. Já nemám důvod s ní jakýkoliv vztah mít,“ prozradila Batulková před časem pro Blesk magazín. Osud tomu chtěl, že se znesvářené herečky sešly v seriálu Cesty domů. „Na place jsme se ani jednou nepotkaly. A kdyby, je to pro mě práce, takže jsem se tím nezabývala,“ tvrdila Batulková.

VIDEO - Dana Batulková: Jsem babička na nic! Holku jsem vůbec nechtěla!

Video
Video se připravuje ...

Dana Batulková: Jsem babička na nic! Holku jsem vůbec nechtěla! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií