Mít v rodině vystudovaného právníka je jistě nemalá výhoda. Něco o tom ví i moderátorka, která o víkendu stála v čele Českého lva, Adela Vinczeová. Ta si v létě nevzala jenom svého kolegu z práce, ale také muže orientujícího se v právní problematice.

„Viktor je vystudovaný právník a hlídá mi všechny smlouvy," řekla Adela pro Blesk TV Magazín a okomentovala i situaci ohledně smluv, když by otěhotněla. "Ničeho takového jsem si zatím nevšimla, že by tam bylo. Myslím, že ta televizní práce se dá zvládat i v těhotenství. Miminko se moc plánovat nedá. Je to věc, která buď přijde, nebo taky ne. Žijeme v době a čase, kdy se tyto věci posouvají. Někomu těhotenství vyjde, aniž by chtěl, a někomu zase není dáno, i když se moc snaží. My to necháváme osudu,“ uvedla blondýnka, jejíž mladší manžel se nedávno na sociální síti svěřil, že je více méně neplodný. I tak se ale snaží dělat vše pro to, aby se miminko podařilo.

Viktor se titulem JUDr. pyšní už dva roky a zřejmě i mimo televizní kamery odvádí velmi dobrou práci. Podle Nového času a slovenského webu finstat.sk jeho firma v roce 2016 měla hrubé tržby kolem 9 milionů a v roce loňském to mohlo být klidně víc.

„Pracujeme ve velmi korektním prostředí, ale když už se se mnou nebo Adelou sepisuje smlouva, je dobré, když je vše pojištěné. Jen využívám své vzdělání při identifikaci případných, mnohokrát jen teoretických nástrah,“ vysvětlil Novému času Vincze. Je vidět, že je Adela v dobrých rukou.

VIDEO: Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie: 25. ročník cen Český lev: Hvězdy rozzářily…
121 fotografií

Fotogalerie
111 fotografií