Důkazem toho je jejich setkání na čtvrtečním galavečeru Golfista roku, na němž oba vystupovali. Karel a Felix, jehož doprovázela přítelkyně Lucie Gelemová (35), si na večírku padli kolem krku a dlouze si povídali. „Měli jsme nostalgickou náladu a vzpomínali na turné v Německu,“ svěřil Blesku Slováček, který byl mnoho let členem doprovodné kapely Karla Gotta.

Celý spor obou umělců začal na podzim roku 2013. Felix tehdy v soukromém, ale pro okolí velmi slyšitelném rozhovoru, se Sisou Sklovskou (52) a jejím manželem Jurajem Lelekesem (68), prohlásil na Gottovu adresu:  „Když si to vybavím, tak to nemůžu slíbit. Protože on je nevyzpytatelný kok*t poslední dobou.“ Natočila ho přitom slovenská televize Markíza.

„Ano, to jsem řekl. Ale určitě ne na adresu Karla Gotta. Na čí adresu jsem to řekl, to si nepamatuju,“ tvrdil pak Blesku muzikant. „To snad není možné, že by tohle o mně Felix řekl,“ nevěřil zpěvák. Tehdy se také snažil Slováčkovi několik dní dovolat, ale nezvedal mu telefon. Měl strach, co si od Karla vyslechne. Když se pak po čase viděli ve společnosti, vše si vyříkali. Pachuť na Gottově straně ale zůstávala…

Karel Gott měl ve čtvrtek napilno. Odpoledne slavnostně odhalil svou hvězdu slávy v karlínském divadle a večer vystoupil na galavečeru Golfista roku.

VIDEO: Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval. Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií