Tolik kritiky, která se snesla na Jakuba a Nikol Ponerovy, návrháři skutečně nečekali.

„Přemýšlela jsem, jestli to sem dát, ale protože nám od vás chodí zprávy typu, že od teď se vám naše šaty nelíbí, mám potřebu se k tomu vyjádřit. Nejdřív bych chtěla říct, že jsme politicky nestranní a k politice se vyjadřovat nebudu! Naše práce byla postarat se o dress code. Kravata a obě dámy. Podotýkám, že se jednalo o placeného klienta a ne PR. A co si budeme, nájem atd. se samo nezaplatí. Za mě dobře odvedená práce a tím bych tuto celou situaci uzavřela,“ svěřila se Ponerová na sociální síti poté, co jí přišla spousta urážlivých a kritických zpráv.

Jedni práci Jakuba a Nikol Ponerových pro Zemanovy kritizovali, jiní se jich zastávali.
Autor: Instagram

 

Jedni práci Jakuba a Nikol Ponerových pro Zemanovy kritizovali, jiní se jich zastávali.
Autor: Instagram

Jedni práci Jakuba a Nikol Ponerových pro Zemanovy kritizovali, jiní se jich zastávali.
Autor: Instagram

Nelichotivé komentáře už dál nesnesla číst jejich věrná klientka Veronika Kopřivová a zastala se jich.

 

Fotogalerie: Inaugurace prezidenta Miloše Zemana
213 fotografií

Já se fakt nestačím divit, kolik ‚prázdných‘ lidí mezi námi v ČR žije, že na to reagují stylem ‚už se nám vaše šaty/práce nelíbí‘. Říkám jim ‚malé‘ nebo ‚prázdné lidi‘, protože bych je nerada nazývala hlupáky. Je mi studno, protože nikde jinde ve světě jsem nezažila takovej nerespekt. Zrovna včera jsme se o tom s Jaromírem bavili, v ČR plno lidí nemá absolutně žádný respekt a úctu k druhým.

Každý může mít názor, jaký chce, ale vždy má respektovat názor druhých. Nikoho nenapadat, nehejtovat, zkrátka žij a nechat žít. Je úplně jedno, zda jste politicky stranní nebo nestranní, protože tak či tak by to bylo pro pár lidí ‚špatně‘ a opět by se projevil nerespekt a podobné odsuzující výkřiky. Jste profesionálové a konečně jsou krásně oblečené. Všechny ty negace, které dostáváte, hoďte za hlavu, stejně jsou určitě od lidí, kteří se neřadí do vaší ‚potencionální‘ nebo stálé klientely,“ vzkázala sourozencům partnerka Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová s tím, že Miloše Zemana, Ivanu Zemanovou a jejich dceru Kateřinu podle jejího názoru oblékli na výbornou.

 VIDEO: Zemanová exkluzivně: Změnit Miloše? To nejde… Místo dárku jsem mu dala pusu.

Video
Video se připravuje ...

Zemanová exkluzivně: Změnit Miloše? To nejde… Místo dárku jsem mu dala pusu. Jakub Veinlich, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií