Vdova po Radkovi Brzobohatém (†79) se po rozchodu s o 32 let mladším milencem, jemuž zlomila vaz závislost na drogách, dlouho vyhýbala veřejným akcím. O to větší šok způsobila, když se na premiéře muzikálu Královna Kapeska objevila po boku zajíčka, který je od pohledu opět mladší než její syn Ondřej Brzobohatý (35).

„Když je fotili, začala na celé kolo vykřikovat, že to není její milenec!“ popsal Blesku jeden z přítomných hostů. „A je pravda, že během večera se na sebe Hana a její mladší doprovod po celou dobu usmívali, ale nedošlo mezi nimi k jedinému náznaku intimnosti,“ dodal.

Jenže po skončení si herečka odvezla mladého muže do svého pražského bytu! Na první pohled by se mohlo zdát, že tak našla útěchu z rozchodu v náručí dalšího zajíčka... Podle zjištění Blesku ho ale Gregorová zná od plenek a mají k sobě úplně jiný vztah. „Jmenuje se David a brzy osiřel. Hana ho má moc ráda, takže se o něho stará a nahrazuje mu mámu,“ prozradil Blesku důvěryhodný zdroj. „On u ní dokonce pracoval, když provozovala Divadlo Radka Brzobohatého. Byl tam na údržbu a tak, takový kluk pro všechno... Byl to právě on, kdo se o ni staral, když po rozchodu odmítala opustit svůj byt,“ řekl Blesku člověk z okolí Gregorové.

VIDEO Hana Gregorová skončila v nemocnici! Kolaps!

3756819:gallery:true:true

Fotogalerie
34 fotografií