Zatímco Nela prý věděla již od čtyř let, že by se ráda stala herečkou, její potomci ji v kariéře následovat nehodlají. Přesto si s ní alespoň starší Andrej před pár lety zahrál v seriálu Doktoři z Počátků. „To byl na tom pro mě asi ten nejpozitivnější zážitek, že jsme mohli být často spolu. Andrej je typ člověka, který žije ve svém světě a na tak rychlém natáčení se musel probudit a fungovat,“ vzpomínala Boudová v rozhovoru pro iDnes.cz na natáčení se synem.

Podle ní by byl prý dobrým hercem, už jen kvůli tomu, že ho pojmenovala podle postavy z představení Vojna a mír. Andrej ovšem ve šlépějích mámy jít nechce. „Od dětství se věnuje hře na violoncello a zdá se, že to bude jeho životní osud,“ prozradila.

K herectví netíhne ani mladší chlapec, kterému jméno vybral pro změnu otec a Nelin exmanžel Jan Lekeš podle kamaráda, jenž emigroval. „Už několikrát se mihl v různých menších rolích, ale jemu učaroval tanec,“ práskla na něj česká dabérka Julie Roberts (50) s tím, že ji jeho volba nejdřív dost zaskočila.

„Když přišel s tím, že by se tanci chtěl seriózně věnovat, úplně mi zatrnulo. Vzpomněla jsem si totiž na proroctví Helenky Růžičkové, která mi poslala vzkaz, když se Dalibor narodil. Stálo v něm: ‚Tvůj syn bude výborný tanečník a hlavně velký muž!‘“ svěřila brunetka pro iDnes.cz dávné proroctví, které se začíná vyplňovat. 

VIDEO: Žhavá scéna ze seriálu Doktoři z Počátků: Sex na popelnici se Šimůnkem!

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová a Mirek Šimůnek: Sex na popelnici! Nova TV

 

Fotogalerie
38 fotografií