Když zpěvák vystoupil na charitativním galavečeru pořádaném jednou stavební společností v Obecním domě, na prsteníčku levé ruky mu najednou chyběl snubák z kombinovaného zlata. To okamžitě na fotografiích zaregistrovali čtenáři Blesku a otázek typu »Co se stalo?« přišlo do redakce bezpočet.

Vysvětlení je ale vcelku jednoduché a nabídl ho už pohled na jiné záběry z vystoupení: Prstýnek, který Mistr skutečně doposud nosil na levé ruce, si jen přesunul na opačnou ruku, na pravý prsteníček. Dohadům, které logicky mnohé napadaly, lze tedy snadno učinit přítrž. „Pan Gott zhubl a prstýnek mu padal. A protože ho nechtěl ztratit, pro jistotu si ho dal na pravou ruku,“ objasnila Blesku »záhadu« Gottova mluvčí Aneta Stolzová.

Po čtyřech letech se Gott rozhodl opět pro samostatný koncert v největší české hale – pražské O2 areně. V úterý 12. června ho tam doprovodí Boom!Band Jiřího Dvořáka a Karel si na koncert pozval i hosty.

„Nejraději bych tam měl všechny, ale to si nechám až na příští rok! Pro tento koncert jsem se rozhodl scénu trochu omladit,“ poznamenal Karel a naznačil tak, že svoje 80. narozeniny, které ho čekají příští rok, hodlá oslavit vskutku velkolepě. Letos v obří hale na pódiu přivítá Ewu Farnou (24), Markétu Konvičkovou (23) a Marka Ztraceného (33). Předprodej vstupenek začíná v úterý.

VIDEO: Karel Gott promluvil z nemocnice! Lékaři brzy rozhodnou, co dál.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott promluvil z nemocnice! Lékaři brzy rozhodnou, co dál. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Vše o Karlu Gottovi naleznete: ZDE!!!

Fotogalerie
43 fotografií