V pondělí se můžete vypravit na výstavu Party v 21. storočí. Jak už napovídá název, jedná se o slovenskou výstavu, kterou od 5. března objevíte ve Slovenském institutu v Praze na Náměstí Republiky. Více informací objevíte tady.

Kdy? Nejen v pondělí, od 12 do 18 hodin
Kde? Slovenský institut, Praha 1
Vstupné? žádné

Kam zdarma v Praze?
Autor: Facebook

V úterý tady máme tip pro ty hravější. Pokud jste duší stále dětmi, nebo přemýšlíte, jak zabavit své ratolesti, vydejte se do Libně. V Grabově vile se můžete podívat na hračky našich babiček a dědů. Zjistěte, s čím si hrály děti před 100 lety. Kromě výstavy si i tady můžete postavit stavebnici z Merkuru. Více informací objevíte tady.

Kdy? Nejen v pondělí, od 10 do 16 hodin
Kde? Grabova vila, Praha 8
Vstupné? žádné

Hračky první republiky
Autor: Eva Fornálová

Ve středu se můžete vydat na přednášku v nemocnici Motol. V malé levé posluchárně v tamější nemocnici se můžete dozvědět více o dětech a rodinách, které potkal autismus. Diskuzní večer povede doktorka a psycholožka Kateřina Thorová, která se touto problematikou zabývá. Více informací objevíte tady.

Kdy? Ve středu od 18 hodin
Kde? Nemocnice Motol
Vstupné? žádné

Kam zdarma v Praze?
Autor: Facebook

Ve čtvrtek se v My Coffe Story rozpovídá bývalý uživatel drog o světě drogově závislých. Večer bude veden formou diskuze, během které můžete zjistit, jak náročné je dostat se ze dna závislosti. Více informací objevíte tady.

Kdy? Ve čtvrtek od 19 hodin
Kde? My Coffe Story, Praha 3
Vstupné? dobrovolné

Kam zdarma v Praze?
Autor: Facebook

V pátek večer se můžete zasnít u povídání v Café Lajka o tom, jaká dobrodružství je možné zažít při cestě ve dvou v Jižní Americe. Během dvou hodin zjistíte, jak je náročné se na cestu odhodlat a jak náročné je ji i zdolat. Více informací objevíte tady.

Kdy? V pátek od 19 hodin
Kde? Café Lajka, Praha 7
Vstupné? žádné

Kam zdarma v Praze?
Autor: Facebook