Alice Bendová si hosty zve k sobě domů, nebo naopak, oni zvou ji k sobě domů. Nejznámější vězeň Jiří Kajínek přijel k herečce do luxusního domku, kde žije s dětmi a přítelem Michalem.

Alice se společnou fotkou pochlubila na sociální síti a strhla se vlna, jak pozitivních, tak negativních reakcí. "Tak jako hustý, když už jste si zahrála ve filmu o něm a ta scéna jako klobouk dolů. Mě spíš zajímá, co vy na něj, přece jste s ním byla v kontaktu a co můžete říct jako o osobě?" zeptal se jeden z diskutujících.

To jiní šli dál: "To jako myslíte vážně ? Opravdu si myslíte, že tento člověk má co nabídnout divákům ? Proč z tohoto člověka děláte celebritu ? Místo abyste dělali rozhovory s chytrými lidmi, co něco dokázali ???? I kdyby nikoho nezabil, pořád je to usvědčený zloděj a podvodník." A v podobném duchu rychle přibývaly další reakce. "Tohle je prostě děsný, už máte vraha, tak kdo vám ještě zbývá? Zloděj nebo pedofil? Kam jste ještě ochotni klesnout."

"Napíši sem pouze jedno vyjádření, čistě za mou osobu. Za prvé je to moje práce, kterou mám moc ráda, za druhé osoba pana Kajínka mě zajímá a nejen proto, že jsem hrála ve filmu Kajínek jeho přítelkyni a u mě doma byl, protože můj pořad na TV Barrandov se jmenuje U tebe nebo u mě, takže každý jistě pochopí, proč tak bylo učiněno," napsala Bendová.

Alice si ve snímku režiséra Petra Jákla Kajínek zahrála přítelkyni, která ho po jeho útěku z Mírova schovávala u sebe doma.

VIDEO: Alice Bendová: Rolí vypočítavých mrch mám stále dost!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Rolí vypočítavých mrch mám stále dost! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
64 fotografií