Poslední dny mu dělala společnost jeho staronová partnerka, s níž si v zákoutích staré Prahy užíval nejen romantiky, ale patrně se i usmiřoval po skoro ročním odloučení. Povinnosti ale slavnou zpěvačku ve čtvrtek zavály zpátky do vlasti a mrazivou Evropu teď vyměnila za Los Angeles a už ve čtvrtek zahajuje turné po Jižní Americe.

Bloom, který v české metropoli natáčí fantasy seriál Carnival Row, tak v pronajatém bytě na Malé Straně osiřel. Hned jak za jeho přítelkyní zaklaply dveře, vyrazil se rozptýlit do kina na pražském Smíchově. Vybral si americký snímek Tři billboardy kousek za Ebbingem. Patrně jej potřeboval vidět dřív, než jej v noci na neděli Akademie ověsí Oscary – nadějí má hned sedm!

Chvílemi to vypadalo, že tu spíš nacvičuje na nějaký špionážní trhák. Nenápadně se snažil probojovat přes obchodní centrum až k pokladnám. Zahalený od hlavy až k patě se celou dobu nervózně otáčel. Pod zimní bundou totiž schovával červeného pudlíka Mightyho. Psi totiž mají do obchodního centra zákaz vstupu! Jakmile se ale po konci filmu rozsvítilo v sále, herec svého chlupatého společníka přestal tajit. Úplně stejného pudlíka má i jeho láska Katy Perry - říká mu Nugget.

VIDEO: Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

Fotogalerie
20 fotografií