Jen co se MarešKoblížkovou vrátili ze svatební cesty, kdy si moderátor mnul ruce nad tím, jak přede všemi utajil sňatek s Monikou, pochlubil se svým dobrým skutkem. Jistý chlapec ho požádal o laskavost, zda by jim v roce 2021 vystoupil na jejich maturitním plese. Poznamenal, že když odteď budou se spolužáky šetřit, do plesu našetří 55 200 Kč, které by Marešovi zaplatili jako honorář.

A právě všechny tyto události Marešových posledních dní pošťouchly Jakuba Prachaře.

Právě jsme se vzali a letíme do Košic na svatební cestu. Kdyby nějaké gymnázium chtělo odmoderovat maturiťák, tak to máte letos zadarmo. Protože jsem dobrá duše. Pište. První vyhrává. Jo a zazpívám. Taky zadarmo,“ rýpnul si do moderátora muzikant. A přidal fotku s manželkou Agátou Prachařovou z letadla.

Neopomněl ani příspěvky Leoše na sociálních sítích z líbanek, kdy se chlubil záběry z první třídy v letadle, kde s Monikou dostali lahev šampaňského a další dobroty pro VIP hosty.

Šáňo na uvítanou, tak jak jsme v business zvyklí. Komfort něco stojí. A za soukromí si rád připlatím. Žiju jenom jednou,“ dodal výsměšně Prachař, který s Agátou cestovali letadlem v ekonomické třídě. Prachař svým rýpavým humorem pobavil nejen svého výborného kamaráda Libora Boučka, ale přidala se i Vendula Pizingerová.

„Gratuluju. Kdybych nemusel psát scénáře moderátorům, hned bych letěl s Vámi!“ vzkázal jim Bouček. „Hele Jakube, přidávám se. Tak já zadarmo zvyklá,“ dodala k tomu Pizingerová.

Jen co jeho vtípek jedni pochválili a zasmáli se mu, přišla palba kritiky s tím, že projevil obrovskou závist a takové jednání je pod jeho úroveň. Lidé mu vytkli, že Mareš si na rozdíl od něj luxus může dovolit.

VIDEO: Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií