Sandra se v březnu představí na scéně Divadla na Fidlovačce coby matka ve frašce s názvem Miláček Célimare. Na tiskové konferenci k chystanému představení se spolu s kolegy předvedli v kostýmech.

Právě v případě veselé herečky, kterou si můžeme pamatovat jako sestřičku Stáňu ze seriálu Velmi křehké vztahy, se jednalo o poměrně zajímavý model. Hlavně dlouhá růžová sukně, která má dost odvážný rozparek.

Když se tak Pogodová posadila, ukázala i stehýnka, za která by se nemusela stydět žádná čtyřicátnice ani leckterá mladší dáma. Herečce zřejmě nevadí nějaký ten kus kůže ukázat, jelikož kdysi ve filmu Post Coitum se už vystavila v Evině rouše celá. Tehdy byla ale přece jen mladší.

Na roli v novém představení ji prý spíše dělá problém chování její postavy. „Je to role, která jde zcela a úplně proti mému skutečnému založení. Taková totiž vůbec nejsem. Já, duše romantická, hraji pěknou potvoru,“ vysvětlovala s tím, že hraje matku, která v podstatě prodá dceru zazobanému muži, po kterém sama mlsně pokukuje. „Prostě a jednoduše jsem pořádně otrlý rodič bez skrupulí,“ smála se.

VIDEO: Proč zrzka Sandra Pogodová zmizela? Její důvod vás překvapí.

Video
Video se připravuje ...

Proč zrzka Sandra Pogodová zmizela? Její důvod vás překvapí. David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
35 fotografií