Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Pracovní outfit podle Meghan Markle

8. března 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. Pokud vás v práci svazuje dress code, inspirujte se outfitem Meghan Markle (36).

Meghan Markle, snoubenka prince Harryho, si s módou musí umět poradit, jelikož je neustále na očích, podobně jako vévodkyně Kate. Co si budeme povídat, zatím jí to jde na jedničku.

Někdy nám práce zkrátka určuje to, jak se máme oblékat. Když se budete inspirovat právě Meghan, budete za hvězdu i v pracovním nasazení. Okoukejte její styl a ani business model nebude vypadat nudně.

Buďte jako Meghan Markle

Pokud máte v práci daný přísný dress code, je tento outfit pro vás jako dělaný. Černý kostýmek s kalhotami ve zkrácené délce nenuceně odhalí vaše kotníky, což je sexy. Lodičky na jehlovém podpatku do špičky jsou tou nejlepší volbou, prodlouží vám totiž nohy. Pokud na nich nevydržíte celý den, noste je pouze v kanceláři a na cestu domů mějte vždy po ruce něco pohodlnějšího.

Meghan Markle
Autor: profimedia.cz
Sako: Lindex, 1399 Kč, kalhoty: Lindex, 799 Kč, lodičky: CCC, 1299 Kč, halenka: Mohito, 599 Kč, peněženka: Zoot, 1499 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Jaký je rozdíl mezi Meghan a Kate? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: HarpersBazaar


Autor: Markéta Tošnarová