Přestože byla soutěž rozdělena do čtyř kategorií, a to na kočky, psy, hlodavce a ostatní, nesl se letošní ročník soutěže Mazlíček Česka ve znamení psích vítězů! Absolutním výhercem se stala pětiletá fenka Laděnka. Než se však naše psí výherkyně dostala do rukou milující rodiny, prožila si kruté chvilky. Proto se její majitelka rozhodla věnovat výhru tam, kde je opravdu potřeba.

Psí krmivo tak poputuje do "tábora smrti" v Sarajevu, odkud Laděnka pochází. V táboře je několik set pejsků, kteří jsou hladoví a nemocní a jimž chybí léky a potrava, které by je zachránily. Proto jsme moc rádi, že se díky naší soutěži a lidem s dobrým srdcem může ubohým pejskům alespoň trochu pomoct. 

Hned za naší psí výherkyní se umístil roční Alex a na třetím místě skončila jedenáctiměsíční fenka Keissy. Všichni tři se tak mohou těšit na krmivo nebo voucher z e-shopu veselezvire.cz.

S prázdnou ale neodešli ani ti mazlíčci, kteří se v semifinálovém kole umístili na prvních třech místech v každé kategorii. Také na ně čekal voucher na krmivo z již zmiňovaného e-shopu. Mezi semifinálové kočičí vítěze pak patří Celvin-Sam, Vločka a Ráchel. Mezi semifinálové vítěze v kategorii psi máme Joeyho, Keissy a Laděnku. V kategorii hlodavci se v nejlepší trojici umístili Šmudlík, Tominka a Lilinka a v kategorii Ostatní zvítězili Fanda, Pepíček a Olly.

Vám všem, kteří jste se letošního ročníku zúčastnili a pro své favority hlasovali, moc děkujeme!