Pan Gott zůstává v nemocnici a počátkem příštího týdne lékařský tým rozhodne o jeho propuštění domů,“ řekla Blesku v sobotu zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová na Česko-Slovenském plese, kde měl vystoupit i Gott.

Věřte, že jsem se snažil v uplynulých dnech dělat maximum pro to, abych mohl být dnes večer s vámi. Můj zdravotní stav mi to bohužel neumožnil. Přesto věřím, že příště se nám to povede a společně prožijeme neopakovatelný večer,“ poslal přes organizátory návštěvníkům plesu osobní zvukovou omluvu, kterou hosté plesu odměnili bouřlivým potleskem. A vzápětí Mistrovi, který ples sledoval díky Blesk.cz online, do nemocnice poslali vzkaz moderátoři večera Zorka Hejdová a Roman Pomajbo.

"Mistře, myslíme na Vás, hodně zdraví," zvolal slovenský herec a celý sál se připojil s pokřikem Karel, Karel...

Karel Gott je už týden hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí. Sem ho v sobotu 17. února přivezli s těžkou chřipkou a okamžitě zahájili léčbu.


Kompletní omluva a zdravice Gotta na ples

Vážené dámy a pánové, milí přátelé. Využívám alespoň této možnosti, abych vás mohl takto na dálku pozdravit. Byť jsem od vás několik set metrů, však v jiných prostorách, kde není tak veselo jako u vás. Na dnešní výjimečný večer jsem se opravdu těšil. Zvlášť proto, že Česko-Slovenský ples se nese ve slavnostní náladě oslavy stého výročí založení Československé republiky. Věřte, že jsem se snažil v uplynulých dnech dělat maximum pro to, abych mohl být dnes večer s vámi. Můj zdravotní stav mi to bohužel neumožnil. Přesto věřím, že příště se nám to povede a společně prožijeme neopakovatelný večer. A takový vám přeji i dnes. Tančete, bavte se a udržujte vzájemná přátelství. A pokud na mě aspoň trochu myslíte, vězte, že já myslím také na Vás. A sleduji Vás online.
Fotogalerie: Slavnostní Česko-Slovenský ples: Přehlídka…
75 fotografií
VIDEO: Karel Gott promluvil z nemocnice! Brzy lékaři rozhodnou, co dál
Video
Video se připravuje ...

Karel Gott promluvil z nemocnice! Brzy lékaři rozhodnou, co dál Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Vše o Karlu Gottovi čtěte na Blesk.cz zde >>>

Fotogalerie
55 fotografií