Všechno začalo před čtyřmi lety, když se spolu Cleo a Mitch potkali na univerzitě, kde studovali grafický design. Během studia si přivydělávali různými brigádami, ale podle slov Cleo bylo nepředstavitelné, aby po patnácti letech striktního života stráveného na školách ihned nastoupili do běžného pětidenního pracovního procesu.

„Mitch si zrovna koupil dodávku, kterou jsme začali spolu jezdit na dvoutýdenní výlety po východním pobřeží – a najednou nás to úplně pohltilo. Rozhodli jsme se přibližně na rok objevovat krásy Austrálie. Jenomže z roku se staly dva, ze dvou tři a teď jsme na cestě čtvrtý rok.

Když pár vyrazil na svůj první rok, měl jen skromný rozpočet, na který si našetřili předešlými brigádami. Kupovali hlavně rýži a mléko si ředili vodou. „Je neuvěřitelné, s jak málo penězi můžete vyžít, když je to nutné,“ řekla Cleo. Po roce si už začali přivydělávat nádhernými fotografiemi ze svých cest.

Své fotografie dávají na Instagram a podepsali i smlouvy s cestovními kancelářemi, které snímky používají jako své propagační materiály. Díky těmto financím mohou Cleo a Mitch pokračovat ve své cestě, dokud budou chtít.

VIDEO: Australská skála Uluru z ptačí perspektivy.

Fotogalerie
36 fotografií