Kam na oběd, pokud míříte na matějskou? Nad restaurací v okolí rozhodně přemýšlet nemusíte. Teplého a plnohodnotného jídla najdete na Matějské habaděj. Například za 100 gramů halušek tady zaplatíte 30 korun, za buřty na pivě 40 korun a za guláš také 40 korun.

Pokud neholdujtete tradiční české a slovenské kuchyni, objevíte tady i stánky s burgery nebo gyrosem, seženete i falafel. A zdá se, že ani ceny nejsou přemrštěné. Za nejrůznější druhy burgerů zaplatíte od 80 do 130 korun. Jen počítejte s tím, že všechno jídlo si budete muset sníst „na stojáka“.

Video
Video se připravuje ...

Matějská pouť Eva Fornálová

Sladkosti

Co by byla matějská bez sladkostí? Cukrovou vatu koupíte za 40 korun. Dokonce tady myslí i na ty, kteří si na ní chtějí pochutnat doma, a tak si ji můžete odnést v sáčku nebo v kyblíku. Objevíte tady i štramberské uši, teplé lázeňské oplatky i trdelník plněný nutellou za 80 korun. Klasický trdelník koupíte za stejnou cenu jako kdekoli jinde v Praze, a to za 50 korun.

Nápoje

Teď v zimě si na matějské můžete koupit 2 dcl svařáku za 20 korun, punč za 35 korun a pro děti nealkoholický jablečný nápoj za 30 korun. Objevíte tady i stánek s bubble tea, pivo i tradiční malinovku, která k pouti neodmyslitelně patří.

Prohlédněte si podrobněji ceny a nabídku:

Fotogalerie
50 fotografií