„Já si nemám na co stěžovat, co se týče fyzické stránky. Občas se mi udělá nevolno v autě, občas mi něco nesedne, ale je to opravdu namátkové,“ popsala Gábina v rozhovoru pro IDNES.cz, jak snáší své první těhotenství. Jediné, co jí trochu vadí, je přecitlivělost. „Přece jenom jsem poměrně citlivý člověk, kterému se to teď asi stokrát zvýšilo. Pořád brečím, ale to je prý celkem normální,“ objasnila.

Zdraví sebe i nenarozeného synka si nade vše váží, a tak nehodlá nic riskovat. Nedokáže si prý proto ani představit, že by jako některé jiné ženy záměrně rodila doma. „Vyrostla jsem v prostředí doktorů, takže to pro mě není nic cizího. Naopak věřím, že jsem v dobrých rukou a myslím, že bych doma sama takovou situaci nezvládla. Minimálně ne psychicky,“ míní Lašková.

„Mám naprosto báječnou paní doktorku, tak věřím, že jsem v dobrých rukou. Od začátku je moje srdeční záležitost a i ona je důvod, proč jsem klidnější,“ nechala se slyšet moderátorka primáckých zpráv, které nechybí ani podpora rodiny a hlavně manžela Filipa Laška.

Také už prý přemýšlí, jak bude její chlapeček vypadat a jakou bude mít povahu. „Jsem zvědavá, jaký to bude rošťák, jestli bude po mně, nebo po Filipovi. Ráda bych, aby to byl takový malý Filípek, ale uvidíme,“ dodala pro IDNES.cz nadšená nastávající maminka, která se v roce 2013 pod rodným příjmením Kratochvílová stala Českou Miss.

VIDEO: Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou

Video
Video se připravuje ...

Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
64 fotografií