I když se od Mareše očekávalo, že jeho druhá svatba bude jedna velká show, tak překvapil utajeným obřadem v Litomyšli.

„Bylo to zcela utajené. Na obřadu byl litomyšlský starosta Radomil Kašpar a také lanškrounský farář Zbigniew Czendlik,“ sdělil dobře informovaný zdroj z Litomyšle. A právě starosta Blesku tajnou veselku potvrdil. "Já jsem je sezdával. Bylo to nesmírně citově příjemné, oba dva byli moc zamilovaní, a přestože v tom kostele byla zima nám všem, tak z nich sálala láska,“ řekl starosta Litomyšle.


Zdroj: https://www.denik.cz/regiony/leos-mares-se-tajne-ozenil-v-litomysli-20180221.html

Na svatbě byli jen rodiče novomanželů a svědci. Krátce nato Leoš s Monikou odletěli na cestu do Dubaje, kterou na rozdíl od důležité cesty do Litomyšli předem oznámili. Zatímco se tak řada lidí domnívala, že zamilovaný páreček už si užívá v teple, oni před odletem ještě stihli říct dvojité a veledůležité ANO.

Fotogalerie: Osudové ženy Leoše Mareše: Dvě svatby s…
115 fotografií

Leoš Mareš požádal Moniku Koblížkovou o ruku loni v říjnu na hotelové terase v Mariánských Lázních. A nechyběl tenkrát ohňostroj.

První svatba Leoše s exmanželkou Monikou, s níž má dva syny Jakuba (11) a Matěje (7), byla velkolepá. Konala se v roce 2008 na zámku Jemniště. Loni v květnu se Mareš s Monikou rozvedl.

VIDEO: Monika Marešová stále neprolomila kletbu svého exmanžela!

Video
Video se připravuje ...

Monika Marešová stále neprolomila kletbu svého exmanžela! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Čtěte více: Svatba prince Harryho a Meghan Markle >>>

Fotogalerie
35 fotografií