Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická nehoda na Benešovsku: Při srážce tří aut zemřel jeden člověk

Autor: dce, ČTK - 
21. února 2018
10:41

K vážné dopravní nehodě došlo na hlavním tahu z Prahy na Tábor ve středu dopoledne. Při srážce tří aut u Bystřice na Benešovsku zemřel jeden člověk, další byli zraněni. Policie věc vyšetřuje.

Nehoda tří osobních a jednoho nákladního auta uzavřela ve středu u Bystřice na Benešovsku hlavní tah z Prahy na Tábor. "Podle prvotních informací při nehodě jeden člověk zemřel," řekla mluvčí benešovské policie Veronika Čermáková. Další cestující jsou podle ní zřejmě zranění, přesnější informace zatím mluvčí neměla k dispozici.

Nehoda se stala kolem 09:00. Silnice I/3 byla kvůli zásahu hasičů, policie a záchranářů obousměrně uzavřena. "Objízdná trasa pouze pro osobní automobily je ve směru na Petrovice a Nesvačily," dodala Čermáková.

Podle mluvčí středočeské záchranné služby Petry Effenbergerové utrpěl jeden člověk smrtelná zranění. "Bohužel jsme ho nemohli zachránit," uvedla. Dalšího cestujícího přepravil vrtulník se středně těžkým poraněním do nemocnice v pražských Střešovicích a jeden pasažér byl zraněn lehce. Po ošetření ho záchranáři převezli na chirurgii benešovské nemocnice.

moiaza ( 21. února 2018 12:14 )

A to ještě není na silinici sníh. Ve sněhu by to bylo zábavnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání