„Jako v neděli mám mít kocovinu a ne CHŘÍPKU!!!“ stěžovala si o víkendu Berenika na Instagramu a ukázala snímek, na němž se vyhřívá v posteli a snaží se vyléčit horkým nápojem, který jí ale moc nechutná. „Jdu se sjet nurofenem,“ doplnila ještě.

Kvůli náhlé indispozici musela dokonce odpískat i zájezdové představení Studia DVA, které měla v plánu. „Chtěla bych se moc omluvit všem divákům z Jaroměře, kteří dneska chtěli přijít na 4 sestry, že se kvůli mně to představení zrušilo,“ kála se vítězka čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas a nová posila seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Z jejího hlasu bylo jasné, že jí opravdu není vůbec dobře. I když ji ležení nudilo, poctivě se snažila vlastními silami vyléčit, ovšem nakonec zjistila, že na to nestačí. V noci se její stav zhoršil a Kohoutová zjistila, že její horečku vůbec nezpůsobila chřipka, jak předpokládala.

Propukl u ní totiž zánět středního ucha, a musela tak spěchat na pohotovost. „Hurá. 3:40, jedu na píchání uší!“ informovala ironicky přímo z prázdné nemocniční chodby, kde čekala.

Jelikož bývá zánět středního ucha velmi bolestivý, zažila si asi dost perné chvíle. Není divu, že když se jí ráno alespoň trochu ulevilo, musela se za bolest odměnit a dopřála si nezdravou pochoutku.

VIDEO: Berenika Kohoutová coby "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní i maturitu!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová bude nová "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu! Vobdráčková

 

Fotogalerie
64 fotografií