V minulém týdnu se v Praze odehrály dva za zmínku stojící bály. V prostorách Obecního domu prvním ročníkem konaný Český ples, na nějž nejlacinější vstupenka na balkon čítala necelých pět tisíc korun. Druhým byl maškarní bál k zahájení karnevalové sezóny pořádaný jistým světovým módním magazínem v Kaiserštejnském paláci. Jednalo se o uzavřený podnik pro sto dvacet pět hostů s doprovodem. Byli mezi nimi umělci, filantropové, manažeři a renomovaní profíci z módní branže. Zatímco Český ples byl především záležitostí bývalých vítězek a finalistek České Miss. 

Nedostatek silných osobností napříč společenskou scénou je bohužel problém většiny velkých tuzemských bálů, což jejich kreditu nesvědčí. Každopádně ke cti obou bálů je, že pamatovaly na charitu. 

  • Simona Krainová a Karel Vágner: Glamour punk
    1
    Líbí se Vám tento model?
    142
    230

    Na klasickém plese by do půli stehen sahající kozačky z jemné kůže absolutně neprošly. Ale tu bombastický model z dramaticky aranžovaného hedvábného taftu z nové kolekce Vivienne Westwood v nabídce Alizé Fashion House drze kozačky dotáhly. Zde šlo o maškarní rej, kde je dovoleno mnohé. Což platí i pro manžela Karla, jenž zvolil kreativní variantu klasického smokingu.

Předchozí Další