Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plačme, protože géniové odcházejí! Kamarádi truchlí pro miss bikiny Nikol, která zemřela při tragické nehodě

Autor: ljš - 
15. února 2018
17:49

Tragická nehoda je připravila o milovanou bytost! Rodina a kamarádi truchlí za fitness modelkou a miss bikiny Nikol J. (†26), která v neděli zemřela poté, co její přítel nezvládl řízení a narazil do betonového sloupu.

„Všem se na vědomost dává, že v našich srdcích navždy zůstává krásné jméno – Nikol J. Plačme, přátelé, protože géniové odcházejí a ona byla geniální. Byla pěkná, milá, přátelská, byla prostě svoje. To byla prostě naše Niky,“ napsal jeden z Nikoliných přátel.

Obrovskou bolest pochopitelně prožívá především rodina zemřelé blondýnky. „Nikdy na tebe nezapomenu a nikdy tě nepřestanu milovat, sestřičko… budeš tu vždy s námi,“ uvedl na Facebooku její bratr.

Na sociální síti se také objevil snímek náhrobního kamene. Rodina na něj nechala vyrýt Nikolinu fotografii, jméno a datum narození a úmrtí. Pohřbena bude zřejmě na Opavsku, odkud pocházela. Do Prahy se přestěhovala teprve před několika lety.

Nikol zemřela při tragické nehodě v noci ze soboty na neděli. Auto, které podle známých řídil její přítel, narazilo v Nučicích u Prahy do sloupu. Zatímco řidič utrpěl jen lehká zranění, dívka nehodu nepřežila. Zabily ji zřejmě dřevěné hranoly, kterými byla zaskládaná zadní část vozu.

aeraluna ( 16. února 2018 01:12 )

Téda...děvčeti příroda nadělila pěkné proporce a už tu máme genialitu. To se tento výraz významově kamsi posunul nebo před projevem někdo spolkl jointa.

Deneček ( 16. února 2018 00:00 )

U této zmalované kravky to ale neplatí,že géniové odcházejí,genius musí totiž i myslet,ale ona nemyslela,když i sedla do auta,kde bylo volně uložené dřevo.

villon ( 15. února 2018 21:52 )

Podle fotek to byla spíš stryptérka než miska, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání