Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivé detaily z pitvy znásilněné dívky (†8): Lékařka se rozplakala u soudu

Autor: shp - 
14. února 2018
11:30

Tohle byla příliš silná káva i pro ni. Zkušená lékařka Valerie Rao z amerického Jacksonville se u soudu rozplakala, když popisovala neskutečné hrůzy, které se staly Cherish Perrywinkle (†8). Dívka byla v roce 2013 unesena, mučena, znásilněna a zavražděna. „Nezemřela rychle,“ pronesla Rao v soudní síni roztřeseným hlasem.

Z hrozných činů je obviněn Donald Smith (61). Ten vylákal rodinu dívenky do supermarketu s tím, že jí koupí oblečení a jídlo. V nestřežený okamžik pak ale s holčičkou zmizel. Matce zůstaly jenom oči pro pláč. Své dítě už nikdy živé neviděla.

Smith Cherish věznil a týral. Pak se rozhodl, že ji znásilní. Svým zvráceným a bolestivým činem Cherish úplně zmrzačil pohlavní orgány. „Byly úplně pokroucené,“ uvedla Rao u soudu. Nejhorší na celém činu je, že holčička nezemřela hned. „Její smrt trvala tři až pět minut,“ řekla a zhroutila se.

Lékařka začala v soudní síni plakat a stání muselo být přerušeno. Smithovi hrozí za jeho čin až výjimečný trest. V jeho neprospěch hovoří všechno. Od nálezu jeho DNA po záznam průmyslové kamery ze supermarketu. Všichni doufají, že tato zrůda shnije ve vězení.

Nezadat ( 28. března 2018 14:56 )

No jo,američanka nic nevydrží,to arabský holky jeebů od 4 roků.

rezacek ( 9. března 2018 19:21 )

Ale to není pedofil. ta dívenka již byla dospělá, "jen" byla velmi půvabná s dívčími rysy. Jsem přesvědčen, že v base mu kolegové připraví takové přivítání, že si to ještě hodí.

rezacek ( 9. března 2018 19:15 )

A jako úplně nejhorší trest bych mu promítal filmy s Bohdalovou.

sensadrak ( 15. února 2018 11:33 )

Ty jsi stejnej úchyl jako ten dědek.

pjotri ( 15. února 2018 02:01 )

Jeden technickej dotaz: jak vypada pokroucena frnda? Nejak si to neumim predstavit.. pokroutit muzu pero.. ale diru? Sorry jako..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání