Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Blonďatá kráska zahynula v plamenech při pádu vrtulníku. Další žena ohni zázrakem utekla

Autor: shp - 
12. února 2018
14:53

Měl to být výlet jejich života. Z lákavé prohlídky Velkého kaňonu v Arizoně se nakonec stal poslední výlet vůbec. Krásná Britka Becky Dobson (†27), její přítel Stuart Hill (†30) a jeho bratr Jason Hill (†32) zahynuli, když se s nimi v kaňonu zřítil vrtulník. Dramatická fotografie zachytila útěk přeživší ženy z trosek, ktere se proměnily v plameny.

Skupina britských přátel si našetřila, aby se mohla podívat na vytoužený výlet do Velkého kaňonu. Jenže vrtulník se ze zatím neznámých příčin zřítil z necelých 200 metrů ve vzduchu. Po dopadu vzplál jako ohnivá koule. Plameny šlehaly několik metrů vysoko.

Vyděšení svědci viděli, jak neznámá žena křičí z trosek: „Jasonééé.“ Zatímco Becky, Stuart a Jason zemřeli, zbytek cestujících měl větší štěstí, i když stále bojuje o život v nemocnici. Jennifer Barham, (39), pilot Scott Booth (42) a novomanželé Ellie Milward (29) a Jonathan Udall (32) přežili.

Zdrcení rodiče Becky se o její smrti dozvěděli na dovolené v Turecku. Otec zemřelých bratrů jim po tragické smrti vzdal hold. „Byli to úžasní chlapci. Byli nerozdělitelní,“ prohlásil reverend David Hill o Stuartovi a Jasonovi. Příčina havárie je stále předmětem vyšetřování.

Fotografovi, který vyfotil hořící helikoptéru, se podařilo něco neskutečného. Zachytil i prchající ženu, které se smrtícímu ohni podařilo utéci. Zda šlo o Jennifer, nebo Ellie, není dosud jasné. Přežila však, to je to nejdůležitější...

VIDEO: Havárie vrtulníku v Kalifornii

Video  Vrtulník havaroval přímo do domu: Zemřeli tři lidé  - Reuters
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání