„Prý už nesmím fotit žádné členy rodiny,“ postěžovala si Veronika na Instagramu s tím, že její děti už nechtějí na jejích fotkách figurovat. Žilková je totiž fotila v nejrůznějších situacích a chvílích, a mladí lidé neměli kontrolu, kdy a kde maminka snímky zveřejní. Nejvíce to zřejmě vadilo Vincentovi, školačce Kordulce a nejstarší Agátě, která už dříve vydala pokyn, aby se nikde neobjevily fotky jejího miminka Mii. Jediný, kdo se trpělivě nechává fotit, je zatím Martin Stropnický, který se objevil třeba na Veroničině sérii fotek z výletu do hor.

Kvůli této neochotě tak musela herečka zaimprovizovat a zveřejnit snímek ze zvířecí říše. „Kos mi za jablko zapózoval,“ vtipkovala. „Můj nejlepší přítel,“ dodala Žilková, která kromě opeřence zvěčnila i kousek své zahrady. V pozadí je vidět květináč povalený na zem a všude se navíc povaluje neuklizené listí. Čestné místo má pak na snímku jakýsi kbelík či koš světle šedé barvy.

Skoro to vypadá, jako by se manželka někdejšího ministra obrany Martina Stropnického (61) schválně snažila vyfotit co nejzvláštnější zátiší, aby se nad ní její ratolesti smilovaly a nechaly se vyfotit. Ostatně zákaz už zvládla různými způsoby i obejít. Nejenže se na sociální síti chlubila momentky z nákupů se svou maminkou Olgou (94), které asi společné fotky nevadí, ale tajně fotila i další členy rodiny. Zalovila navíc i v rodinném fotoalbu a syna Vincenta Navrátila (20) ukázala alespoň na archivním snímku z dětství.

VIDEO: Veronika Žilková: Podezírala Stropnického z nevěry, dusila jeho ochranku!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková: Podezírala Stropnického z nevěry, dusila jeho ochranku! David Vaníček, Jan Jedlička

Fotogalerie
46 fotografií