Podle Lukáše za krizi ve vztahu s Dášou může její starší dcera Katka (19). Ta s Lukášem nevycházela, kvůli němu se dokonce od mámy odstěhovala, což Dášu velmi mrzelo.

Když se Dáša z Výměny manželek vrátila domů bez Lukáše, byla Katka nadšená. Jenže, jak se zdá, v rodině jsou nyní opět vztahy na bodu mrazu.

„Přítel skončil s věcmi, které se mi na něm nelíbily a o kterých mi dlouhodobě sliboval, že to ukončí. A také si o nich myslel, že ho nijak neovlivňují. Začal se sebou něco dělat. Nějakým způsobem se i urovnaly vztahy mezi mým přítelem a mojí starší dcerou, což pro mě strašně moc znamenalo,“ přiznala TV Nova Dáša po odvysílání pořadu.

Lukáš má na to ale trochu jiný názor. „Přítelkyně si uvědomila, že její starší dcera není zas až takový andílek, jak si představovala, že dost vrážela klín mezi nás dva a snažila se nám vztah zničit,“ svěřil se Lukáš. Partneři se k sobě vrátili asi tři týdny po rozchodu, kdy mu Dáša během osmi očí ve Výměně oznámila, že je konec.

„Snažil jsem se dát dohromady svůj život a sám sebe. Hlavně jsem řešil, jestli chci s Dášou být - potom, co mi udělala. Teď je v podmínce a moc dobře ví proč," řekl Lukáš s tím, že si není jistý, jestli s přítelkyní chce být. Dáša má ale úsměv na tváři a je šťastná, jak vše nakonec dopadlo.

VIDEO: Výměna manželek: Jeden z párů čeká rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jeden z párů čeká rozchod! TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií