Z tanečků kolem milionového dědictví, které bylo necelé dva roky po smrti slavného architekta konečně uzavřeno, rozhodně nevyšel jako poražený. Po tátovi nezbyla benjamínkovi jen chalupa na Svitavsku (hodnota 2,7 milionu), čtvrtinový podíl na řadové vilce v luxusním areálu v pražských Vokovicích (hodnota 2,225 mil. Kč) či hotovost a peníze na bankovních účtech, o kterých se doteď mluvilo nahlas.

Podle dokumentů, které má Blesk k dispozici, bude Artur mít v den plnoletosti i nárok na zaplacení dalších pěkných částek! Ty vyplývají z celkem pěti výnosných pohledávek v celkové hodnotě asi dva a půl milionu korun. To je mimochodem suma, kterou měla stát každý měsíc léčba Bořka Šípka na elitní klinice ve Španělsku…

VIDEO: Tajný pohřeb Bořka Šípka (†66)

Video
Video se připravuje ...

Tajný pohřeb Bořka Šípka (†66): Saudek: Krásně se s ním líbalo! David Turek, Petr Soukup

A to není všechno! Kromě toho mu nevlastní bratři Milan (32) a Dalibor (31), kteří po světoznámém výtvarníkovi získali sklárnu v Novém Boru, musejí vyplatit dědický podíl za zhruba 225 tisíc korun.

Součástí podílu je také pět obrazů směšné celkové hodnoty 2500 Kč. Než ale Artur sfoukne na dortu osmnáct svíček, bude všechen majetek spravovat jeho máma Leona.

VIDEO: Leona Machálková o synovi: Artur má geny po tatínkovi!

Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková: Artur má geny po tatínkovi. Adam Balažovič

 

Fotogalerie
148 fotografií