Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO Noční drama v ulicích Ústí: Opilý a zfetovaný mladík pálil z pistole kolem sebe

Video se připravuje ...
Autor: uá - 
7. února 2018
16:18

Horké chvíle zažili v noci obyvatelé ústeckých Dobětic. Celí vyděšení volali na linku 158, že se tam ulicemi potuluje muž a střílí kolem sebe z pistole hlava nehlava. Situace byla velmi vypjatá, střelce zkrotili až policisté.

Mladík, který, jak se později ukázalo, byl opilý a zfetovaný, si počínal jako pistolník na Divokém západě. Rány jedna za druhou se rozléhaly nočním městem. Nepřestal ani ve chvíli, kdy proti němu vyrukovali policisté z tzv. prvosledové hlídky s namířenými zbraněmi. Pistoli stále svíral v ruce, oháněl se s ní a ohrožoval všechny v okolí včetně řidiče a cestujících v trolejbusu, který právě projížděl tamní zastávkou.

„Policie, stůj, zůstaň stát, polož tu bouchačku na zem,“ neslo se setmělou ulicí, mladík ale jako by neslyšel. Policisté na něj křičeli, aby na ně nemířil. „Já nemířím,“ odpověděl po chvíli, pistoli ale stále držel. „Jestli budeš střílet, budeme to brát jako útok na naši osobu,“ křičeli policisté. A pak znovu opakovali: „Polož ji, pomalu ji polož na zem.“ Mladík pistoli nakonec pustil, policisté ho pak zadrželi.

Desterz ( 7. února 2018 17:48 )

Popravdě řečeno, z toho zvířecího řvaní má i posluchač v klidu před monitorem sedící co dělat, aby pochopil co je vlastně řváno. Natož taková smažka, tomu to musí v hlavě jen hučet jak Niagara, bez sebemenšího smyslu a významu. Je vůbec div, že nějak reagoval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání