Představitelka Viki ze seriálu Ulice na Instagramu zveřejnila dva snímky, na nichž má na sobě svatební šaty a závoj. Leckdo se nechal nachytat a myslel si, že ze Sabiny je opravdu vdaná paní. Ve skutečnosti se ale dívka zvěčnila jen v divadelním kostýmu.

Částečně to mohl prozrazovat i její »ženich«, kterým je Tomáš Dastlík (42), jehož diváci Ulice znají jako Martina Maléře. Ve skutečnosti se Tomáš nedávno stal poprvé otcem. Synka Ondřeje mu porodila jeho přítelkyně, a tak možná veselku také plánuje, ale rozhodně ne s o 20 let mladší kolegyní.

S tou vlezl do chomoutu jen v rámci představení Sňatky z rozumu v Divadle na Vinohradech. „Sňatky z rozumu, krásné kostýmy a můj muž,“ vysvětlila ostatně u fotek Rojková. I tak ale musela svým příznivcům ještě jednou zdůraznit, že jde jen o roli. „Ty se vážně vdáváš?" ptali se zvědavci v komentářích. „Prosím vás, jde pouze o hereckou roli!“ objasnila.

Na skutečnou veselku brunetka zřejmě ještě nepomýšlí. Loni o letních prázdninách jí krachl vztah s přítelem Vincentem Navrátilem a od té doby zatím žádného nového partnera veřejnosti nepředstavila. Také Vincent zřejmě ještě novou lásku nepotkal, a dokonce si jeden čas stěžoval na samotu.

VIDEO: Syn Žilkové Vincent promluvil o svém milostném životě...

Video
Video se připravuje ...

Syn Žilkové bude v Tváři! Vincent Navrátil věří, že všem vytře zrak. 

 

Fotogalerie
38 fotografií