Podle informací z centrálního registru dlužníků je proti Kvasničkové od roku 2008 zahájena exekuce ve výši 365 tisíc korun. Dluhy se nyní snaží splácet vlastními obrazy, které prodává na internetu. Malování je tak jediné, co ji drží nad vodou.

Kromě toho je to pro ni výtvarné umění i terapií. Tu spolu s dobrovolnou léčbou potřebovala zejména v době, kdy trpěla depresemi. Poprvé se objevily v těžkých chvílích, kdy byl Moničin první manžel v Indii zatčen za pašování a držení drog. „Měla jsem v ruce půlročního syna a vracela jsem se s ním z Indie sama,“ popsala žena, které se tehdy zhroutil celý svět.

Všechny chmury se snažila zahnat pitím. „Nevěděla jsem, co bude dál. Dostávala jsem se na poměrně vysokou hladinu alkoholu. Chtěla jsem ale jen přežít, jen se z toho dostat,“ vyprávěla představitelka šprtky Aleny Hajské ze seriálu My všichni školou povinní, jejíž tehdy malý syn Simon je dnes už třiadvacetiletý chlap.

Ve známém seriálu si s ní zahrála také Michaela Kudláčková (49). Ani jí se přitom finanční problémy nevyhnuly! V roce 2014 měla neuvěřitelných 19 exekucí, dosahujících částky 636 000 korun! Bývalá herečka, která se loni v létě pokusila o sebevraždu, je stále splácí.

VIDEO: Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková předpovídá budoucnost

Video
Video se připravuje ...

Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková nám prozradila, na co bychom se do konce roku měli ještě připravit Simona Škodáková

Fotogalerie
36 fotografií