V samotném pořadu je vidět, že se Krampolová po celou dobu své skleničky se šampaňským ani nedotkla. Ovšem jak prozradil zdroj ze zákulisí, po skončení natáčení si manželé s Brožovou ještě nějakou dobu povídali a mezi tím alkohol zmizel. Známý herec nyní prozradil, kdo ho vypil.

Nebyla to prý jeho žena, která musela kvůli kombinování léků a alkoholu strávit nějaký čas v psychiatrické léčebně a od té doby abstinuje, ale on sám! „Já byl šťastný, že Hanka statečně odolává. Tak jsem tu flašku radši sám celou vypil, než aby si jenom srkla!“ uvedl pro Aha! Krampol.

„Jistota je jistota!“ doplnil. Přitom by sám šampaňské pít neměl. „Alkohol mi doktor kromě dvou decek červeného nedoporučuje, francouzský šampaňský je ale moc velký pokušení,“ přiznal se s tím, že pro svou Haničku udělá všechno. Očividně se nebojí ani riskovat vlastní zdraví. Jen aby to ale nepřehnal a neměl pak problémy s alkoholem sám.

VIDEO: Hana Krampolová: Pravda o novém bytě! Co jí nejvíc vadí?

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: Pravda o novém bytě! Co jí nejvíc vadí? Petr Macek, Lukáš Červený

Pro manželku je ale schopen i dalších obětí. Aby ji nesváděly plné regály s alkoholem ve večerce, která je navíc přímo v domě, kde spolu manželé žijí, bere ji s sebou i na své štace. Jenže ne na všechny. Pokud dopředu ví, že na nich bude chlast, nechá ženu doma. Jenže to si pak zažívá dost nepříjemné chvilky.

Hana mu prý totiž každých patnáct minut volá a pořád se ho ptá, kdy přijede domů. On má pak o ni strach a dělá se mu zle z představy, co by se v jeho nepřítomnosti mohlo stát. Raději tak vyráží k domovu často i dříve, než byl s kolegy původně domluven.

Není divu, že jeho přátelé a spolupracovníci si už o něj začínají dělat starosti. „Kolikrát mám o Jirku strach, aby se mu něco nestalo! Tak strašně ale Haničku miluje, že mu nemůžu ani říct, aby přestal blbnout,“ prozradil fotograf a hercův manažer Miloš Schmiedberger (70).

VIDEO: Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast do večerky

Video
Video se připravuje ...

Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast! Blesk

 

 

 

 

 

 

Fotogalerie
89 fotografií