Leckterá celebrita občas nechává více či méně nakouknout do své domácnosti. Šilhánová se rozhodla tento trend následovat a na Instagramu se chlubila svým domem. Jenže jak je jejím zvykem, udělala si z toho spíše legraci.

„Vždycky jsem vás chtěla pozvat do své ložnice. Tak tady nahoře bude, snad jednou,“ napsala někdejší moderátorka Ranní show na Evropě 2 k fotce, na níž stojí na vršku rozestavěné budovy! Hotová je v podstatě jen hrubá stavba, na základech jsou stěny z tvárnic, místo dveří a oken zatím ale jen prázdné díry. Zřejmě také chybí ještě druhé patro, v němž by chtěla mít Lucie ložnici.

Všude kolem je nepořádek, sem tam se povaluje materiál či nějaké nářadí, ovšem kromě brunetky nikde ani živáčka. Dělníky byste na fotce hledali marně. „Tak kde to vázne?“ zareagoval na snímek pořízený kolegyní Leoš Mareš (41). V komentářích pak moderátorce nabídli pomoc i stavaři z Poděbrad.

Právě tam teď našla Lucka s partnerem Jaroslavem Černým, malou dcerkou Johankou a fenkou Amy útočiště. „Jedna z mnoha věcí, proč jsem ráda, že žijem s malou v Poděbradech – procházky v přírodě. Každý den můžete jinam a všude je to krásný!“ nemůže si místní prostředí vynachválit bývalá tvář Diváckých zpráv na Primě, která se už ale zřejmě vidí ve větším.

VIDEO: Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
41 fotografií