Podle informací Blesku si blonďatá majitelka přírodních pětek se zámožným podnikatelem pocházejícím z Ruska pořídila hnízdečko lásky jen pár desítek metrů od sídla televize Prima.

„Eva tráví s Ivanem nápadně mnoho večerů,“ potvrdila Blesku moderátorčina kamarádka, která si nepřeje být jmenována. „Už je to dlouho, co se znají, ale z nějakého důvodu nechce, aby s ním byla spojována...“ pokrčila přítelkyně rameny.

„Až budu mít vedle sebe někoho, koho budu chtít představit, tak to moc ráda udělám. Zatím nikdo takový není! Nevidím důvod, proč bych se nemohla potkávat s kamarády,“ zareagovala podrážděně na dotaz Blesku Perkausová, která tento týden musela vyklidit místo v Top Staru kvůli Laďce Něrgešové (42) vracející se z mateřské dovolené.

Litovat ale nejspíš nemusí – pokud vše zvládne, má podle informací Blesku od března moderovat hlavní zpravodajskou relaci FTV Prima po boku Romana Šebrleho (43). A opět v tom má prsty těhotenství – jeho stávající partnerku Gabrielu Laškovou (27) pro změnu rodičovská dovolená čeká... Prima však prozatím povýšení Perkausové odmítá potvrdit.

Fotogalerie
65 fotografií