Tereza se v těhotenství potýkala se zdravotními problémy. Kvůli nim pro ni bylo rizikové, miminko přenášela. Proto musela být v pátek už od rána hospitalizovaná v pražské porodnici u Apolináře, kde jí lékaři uměle vyvolali porod.

Nakonec se chvíli před sedmou večerní Vágnerové a jejímu snoubenci Petru Šťovíčkovi (25) narodila holčička. "Tak jsem tu! Jmenuji se Madlenka. Píše za mě maminka, protože jsem malinká. 2. 2. 2018, 18:55, 3,11 kg, 46 cm," potvrdila Tereza Blesku.

Představitelka Meg v muzikálu Fantom opery přitom původně chtěla rodit přirozeně. „Takový porod má smysl, maminka musí pro miminko něco udělat a ono se také musí snažit, aby se na svět dostalo. Má to hlubší smysl než fyzický akt. Chci respektovat přírodní zákony,“ uvedla před časem v rozhovoru pro Blesk.

Dokonce zvažovala i porod do vody. „Byť svým hlubším já cítím, že bych ráda rodila do vody, tak si to odpustím. Lékařská péče je nenahraditelná a alternativa příliš riziková," vysvětlovala ještě během těhotenství a dodala: „Když se doma něco stane, je každá vteřina drahá.“ Jako by už tehdy tušila, že se komplikacím nevyhne.

VIDEO: Těhotná Tereza Vágnerová: Budu mít holčičku! Stihne svatbu?

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Tereza Vágnerová: Za 9 týdnů budu mít holčičku! Stihne svatbu? Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
39 fotografií