Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavní vyvedli své děti: Zrcadlo, zrcadlo řekni, kdo je komu nejpodobnější?

/
  • Známé celebrity vyvedly své potomky do Divadla kouzel Pavla Kožíška.
    2. února 2018 ● 18:49

    Známé osobnosti po delší době opět vyvedly do společnosti své ratolesti. Na slavnostní otevření nového zrcadlového labyrintu v Divadle kouzel Pavla Kožíška zavítal se svými potomky například Pavel Trávníček (67) nebo Jan Rosák (70) s vnoučaty.

  • 1.

    Iluzionista Pavel Kožíšek (47)

    Ve svém divadle nepřivítal známý kouzelník slavné sám. Měl po boku také své dva syny Lukáše (9) a Matyáše (14), kteří jdou v tátových šlépějích. „Mladší syn se zdokonaluje v kouzlech a starší si už vyzkoušel kouzlit v muzikálu Alenka v kraji zázraků,“ svěřil iluzionista.

    Pavel Kožíšek se svými dětmi
    Autor: Jakub Poláček

  • 2.

    Herec Pavel Trávníček (67)

    Do labyrintu čítajícího na 70 zrcadel se přišel podívat také pohádkový princ Trávníček se svým již dospělým synem Pavlem Dytrtem (24), manželkou Monikou (32) a ročním Maxíkem, který je celý po tátovi. „Mají stejné oči, to je pravda a taky je baví stejně blbnout, na to Pavla užije, nejraději si totiž se synem hraje,“ svěřila Trávníčková.

    Pavel Trávníček s manželkou a syny a Pavlem Kožíškem
    Autor: Jakub Poláček

  • 3.

    Operní diva Tereza Mátlová (42)

    Známá pěvkyně, jež má dceru Emily Anne (9) s hudebním bossem Františkem Janečkem (73), prozradila, že je její holčička umělecky nadaná, ale úplně v jiném oboru. „Škola ji hodně baví a nejraději má malování, tomu by se chtěla věnovat, tak uvidíme, po kom nakonec bude,“ svěřila Tereza.

    Tereza Mátlová s dcerou Emily Anne
    Autor: Jakub Poláček

  • 4.

    Herec Lukáš Langmajer (37)

    Nejen svou krásnou manželkou Lucií a synem Mikulášem (4) se herec rozhodl pochlubit. Se svou devítiměsíční holčičkou, jež dostala biblické jméno Magdaléna Mária, se ukázal Lukáš ve společnosti poprvé. A už v tak malém věku, stejně jako bratr, svého tatínka malá princezna rozhodně nezapře.

    Lukáš Langmajer s rodinou
    Autor: Jakub Poláček

  • 5.

    Moderátorka Jana Adamcová (46)

    V rodině Adamcových je vše jasné na první pohled. Dcera moderátorky Sama doma Jasmína (9) je totiž celá po mamince a její syn Daník (12) zase zdědil podobu po svém tátovi, režiséru Jiřím Adamcovi (69). „Pohybově jsou děti obě velmi nadané, tak jsem zvědavá, jakým směrem se nakonec rozhodnou jít,“ svěřila Jana.

    Pavel Kožíšek s Janou Adamcovou a jejími dětmi Danielem a Jasmínou Annou
    Autor: Jakub Poláček

  • 6.

    Komik Václav Upír Krejčí (62)

    Jen málokoho na akci napadlo, že tahle křehká blondýnka patří právě k Upírovi. Jeho mladší dcera Kristina (12), na kterou je herec náležitě pyšný, totiž zdědila krásu po své mamince Zuzaně. A nikdo z přítomných by se ani nedivil, že by se za pár let mohla začít živit modelingem.

    Václav Upír Krejčí s dcerou Kristinou
    Autor: Jakub Poláček

  • 7.

    Moderátorka a modelka Iveta Lutovská (34)

    Dlouhé blond lokny, velké oči a malý nosík. Dcera moderátorky zpravodajství TV Nova má nejen půvab po své mamince. „Anetka ráda nosí sukýnky a obléká se,“ svěřila moderátorka o své dceři, která určitě jednou zkusí práci manekýny.

    Iveta Vítová s dcerou Anetou
    Autor: Jakub Poláček

  • 8.

    Moderátor Jan Rosák (70)

    Se svými vnoučaty, s nimiž tráví hodně času, se pochlubil také známý moderátor. Na akci vzal vnučku Lili (5), kterou má od dcery Zuzany, a vnuka Honzu, kterého mu přivedla na svět mladší dcera Marie. „Trávíme spolu hodně času, mám vnoučata rád a oni spolu také dobře vychází,“ svěřil Rosák.

    Jan Rosák s manželkou a vnoučaty
    Autor: Jakub Poláček

    Fotogalerie
    24 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

majojo: Tak jste nám právě předvedli další generaci elity národa. Tihle se ručkama rozhodně živit nebudou. Přijdou nové seriály a nová obsazení, digitální technika rovněž udělá své.....

(02. 02. 2018 21:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy