Jsou jako dvě hrdličky. Ital Vito a Dáda Patrasová se k sobě prostě skvěle hodí. Láska na první pohled to ale nebyla. „My se poprvé setkali už někdy před dvaceti lety. Vito tedy tvrdí, že on se do mě zamiloval už tehdy, ale já byla v té době vdaná, měla dvě malé děti… Ani mě to nenapadlo,“ vysvětlila Patrasová Blesk TV Magazínu důvody, proč s ním už tehdy nezůstala v Itálii a nezačala nový život.

„No a teď před těmi dvěma lety, když přiletěl, tak jsem to spíš brala jako rozptýlení. Prožívala jsem náročné období, to, co se dělo s mým manželstvím, bylo velmi nepříjemné a mně nebylo do smíchu, naopak. Tak jsem si říkala, že dorazí starý známý, že ho protáhnu po Praze, po památkách, přijdu na chvíli na jiné myšlenky a zase se s ním rozloučím,“ popsala začátek lásky s Italem Patrasová.

K žádnému loučení ale nedošlo. Místo toho přišla láska. „To setkání po letech tváří v tvář bylo vážně tak nějak osudové. Najednou jsem cítila, že přišel někdo, kdo je mi velmi blízký, kdo chci, aby se stal součástí mého života. Vito to měl těžší, ten si na mě musel počkat dvacet let. Ale jak vidíte, vyplatilo se to,“ shrnula celou věc herečka, která si vztah plný vášně a lásky nemůže vynachválit.

VIDEO: Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií