Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Manželka známého lékaře vypadla z 5. podlaží: Lucia (†35) zemřela Borisovi v náručí

Autor: lm - 
2. února 2018
06:20

Tragickou pondělní smrt mladé Lucie (†35) na bratislavském sídlišti obestírá záhada. Mladá žena vypadla z balkonu v 5. podlaží a i přes okamžitou pomoc manžela, známého lékaře z dětské fakultní nemocnice, a následně i záchranářů zemřela.

Lékař Boris V. viděl pád své manželky na vlastní oči. Muž ihned vyběhl před panelák a milované partnerce začal poskytovat první pomoc. Na místo přiběhli i sousedé a začali mu pomáhat. Podle jednoho byla žena po pádu při vědomí. „Takže když jsme přivolali záchranku, věřili jsme, že přežije,“ popsal muž serveru Pluska.sk.

Záchranáři dorazili asi za pět minut a o život ženy bojovali skoro hodinu. Bohužel na místě vážným zraněním podlehla. Její manžel se po tragédii psychicky zhroutil a na adresu policistů se slzami v očích prohlásil: „Oni si myslí, že jsem ji zabil!“

Sousedé si nedokážou neštěstí vysvětlit. Podle nich měli manželé velmi pěkný vztah. „Oba jsem je vídala. Byli velmi slušní a vždy pozdravili. Když jsem je potkala, často se drželi kolem ramen,“ řekla sousedka. Podle deníku Nový Čas se ale osudný večer měli pohádat a Boris chtěl proto své ženě připravit »udobřovací« večeři. Když se otočil, už jen viděl, jak vypadla z balkonu.

„Určitě si nesáhla na život. Podle mě to byla náhoda, zřejmě uklouzla,“ uvedla žena, která bydlí vedle manželského páru. Podle jiné sousedky Lucia měla na balkoně květiny, o které se ráda starala. „Měla ráda kytičky a pěstovala je na balkoně. Vždy jsem obdivovala, jaké jsou nádherné,“ vysvětlila.

Lucia pracovala jako biomedicínská vědkyně ve Slovenské akademii věd a byla silně věřící. Děti s manželem neměli. O Borisovi mluví kolegové jako o milém, ochotném a laskavém lékaři. Případem se už zabývá i policie. „Začali jsme trestní stíhání ve věci nedbalostního přečinu usmrcení. Bližší okolnosti se v současnosti vyšetřují,“ informoval bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff.

hejpockej ( 3. února 2018 06:32 )

" oni si mysli, ze jsem to udelal ja", rekl se slzami v ocich dokturek... takze se doznal uz na place, jak jinak ho mohlo neco takovyho napadnout, kdyz by byl nevinny. Zensky z balkonu jen tak od sebe nahodou nevypadnou, mooc divna nahoda co nehoda, obvzlast po hadce....

NAA asociace ( 2. února 2018 22:21 )

Rovněž souhlasím. Znám také spoustu případů týraných žen a vše je jak přes kopírák. Navenek dvojice působí jako ten nejúžasnější manželský pár a za dveřmi se odehrávají zvěrstva. Jedna manželka jednou utekla na chodbu, kde ji manžel mlátil pěstma a když na něj vyběhl soused, tak tyran manželku objal a prý: "Ona Věrka upadla, chudinka... Pojď, miláčku, udělám ti doma čajíček..." Takže asi tak... Ti největší tyrani se na veřejnosti tváří a chovají jako ideální manželé.

villon ( 2. února 2018 21:45 )

Mislim, že je to přesně jak řikáte. Všecko ve vaší úvaze do sebe zapadá, tohle neprostřelí ani ten nejfikanější advokát. Hlavně, aby to nezmršili policajti. A stěma ženskejma co týraj jste to taky přesně definovala - jsou to chuděry...

villon ( 2. února 2018 21:39 )

Info čerpáte z Nemocnice na kraji města nebo na Sanytky?

villon ( 2. února 2018 21:35 )

Já mislim, že jste uhodil hřebíček na hlavičku. S tim Kramňasem je to přesný. I kdyby sto posudků svědčilo pro něj, tak to udělal, protože se nechová jako normální člověk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání